PEDICURE DUIVEN

Geef je voeten een verwenmoment met een pedicure behandeling

 

We staan er niet zo vaak bij stil, maar onze voeten brengen ons overal naartoe. Ze zorgen ervoor dat we eindeloos kunnen shoppen, de hele avond kunnen dansen maar ook dat we kunnen pronken met die geweldige schoenen met hoge hakken. Wist je dat we zelfs gemiddeld ruim vier keer de wereld rond lopen op onze voeten?

Toch geven we onze voeten vaak pas aandacht als ze pijn beginnen te doen. Je krijgt een likdoorn, pijnlijke kloofjes of er is te veel eelt ontstaan. Ook de nagels kunnen problemen opleveren.

Is de zomer in aantocht, dan is dat ook vaak een moment om aandacht aan onze voeten te besteden. Tenslotte willen we wel graag verzorgde voeten als we die nieuwe sandaaltjes eindelijk aan kunnen aantrekken.

Pedicure Duiven zorgt ervoor dat jouw voeten zich na mijn behandeling weer als herboren voelen!

 

 

Pedicure behandelingen bij Salon Le Garage Pedicure Duiven

 

Mijn naam is Manuela van het Hof-van Loo. Ik zorg er met liefde en aandacht voor dat jouw voeten en nagels in goede conditie zijn en blijven. Zo voorkom je niet alleen vervelende klachten, maar kan je ook volop genieten van verzorgde voeten.

In mijn praktijk werk ik met producten van het merk Laufwunder. De pedicure producten bevatten een combinatie van natuurlijke substanties, huidvriendelijke grondstoffen en plantenextracten. Laufwunder biedt eersteklas verzorgingsproducten voor jouw kostbare voeten.

Een pedicure behandeling bij Salon Le Garage is, net als een schoonheidsbehandeling, een verwenmomentje voor jezelf. Ik werk met de freesmotor nattechniek. Dit houdt in dat tijdens het frezen het freesje gekoeld wordt door water. Dit heeft een koelend effect, zodat tijdens de behandeling de huid niet warm wordt.

Als pedicure in Duiven en omgeving ben ik aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicure. Deze organisatie bewaakt de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicure in de breedste zin van het woord. Zo werk ik volgens de door hen opgestelde, strikte hygiëne richtlijnen en de code voor voetverzorgers.

Pedicure behandeling

Intake/anamnese

  Gratis

Basis pedicurebehandeling 45 min

€   34,50

Elke 15 minuten extra

€  8,50

Lakken van teennagels (denkt u eraan om slippers mee te nemen en nagellak)

€  8,50

Deelbehandeling:

Ingroeiende nagel (behandeling)

€  17,50

Likdoorn verwijderen

€   17,50

Kloof behandelen

€  17,50

Alleen nagels knippen

€   17,50

Alleen eelt verwijderen

€  17,50

Lakken van teennagels (denkt u eraan om slippers & nagellak mee te nemen)

€  17,50

Harsen van onderbenen

Harsen van bovenbenen

Harsen van onder- en bovenbenen

€  26,50

€  24,50

€  45,00

Voetverzorgingsproducten kan je vinden op de pagina producten.

Er is géén pinapparaat aanwezig in de praktijk. Betaling kan ter plekke via een door mij te verzenden betaalverzoek of contant.

 

Pedicure Duiven

Salon Le Garage  biedt pedicurebehandelingen aan in de wijde omgeving van Duiven, waaronder Westervoort, Zevenaar, Didam en Giesbeek.

Mijn praktijk is gevestigd op het adres Eltingerhof 50 in Duiven op de eerste etage. Mensen die moeilijk ter been zijn dienen hiermee rekening te houden.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.